مراحل غرفه سازی نمایشگاهی در نمایشگاهها 

غرفه سازی نمایشگاهی

مراحل غرفه سازی نمایشگاهی در نمایشگاهها :::

عملیات اجرای غرفه نمایشگاهی از مرحله طراحی غرفه نمایشگاهی شروع شده و سپس با عملیات ساخت غرفه نمایشگاهی در کارگاه نجاری شرکت های غرفه ساز ادامه پیدا می‌کند و بعد از آن با عملیات غرفه سازی نمایشگاهی در نمایشگاه محل برگزاری رویداد کار جلو خواهد رفت و در پایان نیز با عملیات غرفه آرایی و تکمیل و تحویل به کارفرما از نظر نظافت و کارهای آنهایی که به مجموع این مسائل عملیات غرفه سازی گفته می‌شود.

یکی از سوال ها و دغدغه های شرکت های حاضر در نمایشگاههای بین المللی مراحل غرفه سازی است و آنها نمی دانند که باید چگونه با یک تیم غرفه ساز همراه بشوند و در چه زمانی در نمایشگاه برای چیدمان محصولات خود حاضر بشوند و در چه زمانی برای غرفه آرایی سازه نمایشگاهی خود در نمایشگاه حضور پیدا بکنند. غرفه سازی نمایشگاهی شامل مراحل مختلفی از قبیل گرفتن مجوز غرفه سازی و و ورود به سالن نمایشگاه و ساخت غرفه نمایشگاهی در محیط سالن نمایشگاه می باشد و بعد از آن نیز عملیات غرفه آرایی نمایشگاهی و چیدمان و نظافت غرفه نمایشگاهی مسائلی است که باید در زمان برنامه ریزی نمایشگاه به آن توجه کنیم.


غرفه سازیغرفه سازی نمایشگاهیغرفه سازی نمایشگاه


۱ – پس از اخذ مجوز و فرارسیدن زمان تحویل سالن جهت ساخت ساز تمامی برگه های مجوز اعم از فرم ۱۰۲ –فرم برق و نقشه ۳d به همراه استند غرفه ساز که ستاد برگزاری نمایشگاه اخیرا غرفه سازان را موظف به تهیه و نصب آن از روز اول تا آخرین زمان چیدمان غرفه نموده است .استند شامل موارد ذیل می باشد.

  1. نام شرکت غرفه ساز
  2. نام شرکت غرفه دار
  3. شماره تلفن ثابت و فکس شرکت غرفه ساز
  4. نام و شماره تلفن همراه مجری غرفه ساز
  5. تصویر ۳d غرفه حداقل در ابعاد و اندازه A3
  6. رتبه گرید نمایشگاهی غرفه ساز

کارگاه غرفه سازی نمایشگاهی

دریافت مجوز غرفه سازی نمایشگاهی :

یک شرکت حاضر در نمایشگاه بین المللی اولین کاری که باید بکند انتخاب یک تیم غرفه سازی نمایشگاهی و انجام مرحله طراحی غرفه توسط ها شرکت غرفه سازی می باشد بعد از اتمام مرحله طراحی غرفه نمایشگاهی و عقد قرارداد غرفه سازی بین طرفین شرکت غرفه سازی نمایشگاه با دریافت یک معرفی نامه از حرف دار یا شخصی که به عنوان شرکت در نمایشگاه می باشد ستاد نمایشگاهی مربوطه مراجعه می نماید و با ارائه مدارک لازم در این مورد اقدام به اخذ مجوز غرفه سازی می نماید.

در گذشته انواع مجوزهای غرفه سازی رواج شده بود که با مجوز هایی با نام غرفه سازی برای شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی و یا مجوز غرفه سازی برای شرکت هایی که می خواهند خودشان و عسل اقدام به ساخت غرفه نمایشگاهی بنمایند وجود داشت حال حاضر شرکت هایی که می خواهند در نمایشگاه حاضر بشوند باید حتماً با یکی از شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی که به صورت تخصصی در زمینه طراحی غرفه های نمایشگاهی و ساخت غرفه نمایشگاهی در نمایشگاه بین‌المللی تهران فعالیت می‌کند و دارای مجوز فعالیت غرفه سازی در این محیط نمایشگاه می‌باشد عقد قرارداد نموده و بعد از اتمام مرحله طراحی غرفه نسبت به ارائه مدارک مستند بر مجاز بودن شرکت کننده در نمایشگاه و تیم معروف سازی نمایشگاهی به ستاد برگزاری نمایشگاه‌ها از آنها اخذ مجوز لازم را بنماید.

برای دریافت مجوز غرفه سازی شما کافیست به سایت انجمن غرفه سازهای نمایشگاه بین المللی تهران مراجعه نمایید و در آن قسمت مدارک را به صورت بارگذاری تحویل داده و مراحل اخذ مجوز را طی نماید بدی می باشد که این انجمن و این سامانه برای شرکت‌های فعال خواهد بود که مجوزهای فعالیت در نمایشگاه را داشته و می‌توانند از آن استفاده کنند.

ما ملاک را بر این بگذاریم که شما این مراحل طراحی غرفه نمایشگاهی و ساخت غرفه های نمایشگاهی را به طور کامل عبور کرده و مجوز خود را از ستاد برگزاری نمایشگاه دریافت کرده اید.

غرفه سازی| پارس سازه افرا

تحویل مدارک به مدیر سالن

مدیر سالن با دریافت مجوز ها و نقشه ۳D مکان و فضای ساخت غرفه را مشخص و تحویل تیم ساخت غرفه نمایشگاهی می دهد.فضای ساخت غرفه یا همان زمین غرفه نمایشگاهی با خط کشی دقیق تحویل تیم غرفه سازی می گردد.مهمترین اختلافات بوجود آمده در این مرحله اختلاف ابعاد تحویلی از مدیر سالن و نمایشگاه با ابعاد طراحی شده جهت سازه می باشد.لذا حتما ابعاد و فضای تحویلی جهت غرفه سازی دقیقا چک شود و در صورت عدم هماهنگی پیگیری ها و رفع اشکال قبل از مرحله کف سازی انجام پذیرد.

برای اینکه به مشکل با مدیر سالن برگزاری نمایشگاه برنخوریم در زمینه اختلاف ابعاد زمین تحویلی و ابعاد پلان نقشه کشی شده توسط ستاد برگزاری بهترین کاری که تیم طراحی غرفه نمایشگاهی می تواند انجام بدهد این است که آنها قبل از اقدام به طراحی غرفه به کارفرما و یا مشتری خود اعلام و درخواست کنند که پلان دقیق و اندازه گذاری شده ستاد برگزاری نمایشگاه را جهت عملیات طراحی غرفه نمایشگاهی به آنها تحویل دهد چرا که اگر تیم طراحی غرفه بدون اطلاع از ابعاد دقیقه غرفه نمایشگاهی اقدام به طراحی نموده و کار را جلو ببرد در زمان کف ریزی غرفه نمایشگاهی اگر مورد اختلاف قرار بگیرد قطعاً تبعات و هزینه های بسیار بالاتری را برای تیم غرفه سازی خود رقم خواهد زد.

مشتری یا همان حرف هدف جهت دریافت پلان اندازه گذاری شده دقیق کافیست فقط با ستاد برگزاری نمایشگاه تماس بگیرد و درخواست کند که پلان غرفه های نمایشگاهی ما را به صورت جداگانه تحویل بدهید.


ساخت غرفهساخت غرفه نمایشگاهیساخت غرفه نمایشگاه 


عملیات کف ریزی در ساخت غرفه 

عملیات کف ریزی اصولا از یک متریال جهت ایجاد اختلاف سطح حدود ۱۰CM حمایت می کند که اغلب از باکسهای چوبی و در مواقع لزوم که کف سالن با پستی بلندی غیر متعارف همراه است از کف های رگلاژی استفاده می گردد و سپس پارکت یا موکت یا کفپوش مورد نظر بر روی آن نصب میگردد.

مرحله بعد در ساخت غرفه : پس از مرحله کف ریزی حتما فضای کف سازی شده با مدیر سالن جهت عدم اختلاف چک شود و تاییدیه شفاهی کسب گردد. مومن مدیران سالن‌ها به دلیل مشغله های بسیار زیادی که دارند احتمال خطا در آنها وجود دارد بنابراین پیشنهاد می گردد که تیم غرفه سازی نمایشگاهی که در حال انجام مرحله ای کف ریزی برای عملیات ساخت غرفه می باشد ضمن تایید و تاکید به مدیر سالن مبنی بر اندازه های دریافتی با اندازه های نقشه و پلان سالن در زمان عملیات ساخت غرفه در پایان عملیات کف ریزی نیز و همزمان با عملیات کف ریزی باید سازه ها و کف های غرفه های همسایه ها را نیز زیر نظر داشته باشد تا اشتباه ان کف ریزی با همسایه ها دچار تداخل نگردد در زمان ساخت غرفه و به خصوص در زمان انجام مرحله که فیضی این موضوع با مدیر سالن به صورت شفاهی نیز چک گردد.

  • حضور مسئول برق رسانی :
  • بهتر است همزمان با مرحله کف ریزی غرفه نمایشگاهی فرد یا مسئول برق کشی غرفه نیز در محل حضور داشته و اقدام به تهیه کابل و برق به غرفه از سالن نمایشگاهی بنماید چرا که در برخی از نقشه هایی که تیم طراحی غرفه نمایشگاهی جهت اجرا به نمایشگاه ارسال می کند پس از عملیات کف ریزی این امکان بسیار سخت خواهد شد که بتوان برق به غرفه را از زیر کف و یا از اطراف غرفه به داخل غرفه هدایت نمود بنابراین پیشنهاد می گردد که تیم ساخت غرفه نمایشگاهی قبل از اقدام به کف ریزی موضوع را با مسئول بر غرفه خود هماهنگ نماید تا بتوانند با همدیگر بهتر به پیش برود جهت دریافت برق غرفه نمایشگاهی نیز باید مجوز مربوطه غرفه را که یک برگ از آن مجوز برق صرفه میباشد را به مسئول برق نمایشگاه و یا مسئول برق سالن در سالن هایی که کوچکتر هستند تحویل داده و برق غرفه را از آنها دریافت نمایید.

برق سه فاز چگونه است : 

به صورت عمومی برق غرفه نمایشگاهی شرکتهایی که کار آنها نرمال هست و کار خاصی نمی خواهند در آن انجام بدهند را برق تک فاز با قدرت ۲۵ آمپر نمایشگاه در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهد و این برای تیم ساخت غرفه نمایشگاهی به صورت عمومی قابل قبول و اجرا می باشد حال اگر شرکتی نیاز به برقی با قدرت بالاتر یعنی برق با قدرت ساز نیاز دارد برای عملیات اجرای غرفه های نمایشگاهی خود در طول دوره برگزاری نمایشگاه لازم است که با ستاد برگزاری نمایشگاه مستقیماً در تماس بوده و این موضوع را اعلام نماید چراکه باید فرم جداگانه ای را جهت درخواست برق با قدرت ساز تکمیل نموده و به ستاد برگزاری تحویل نمایند و از ستاد برگزاری نیز با دریافت مبلغی جداگانه با نمایشگاه بین المللی تهران هماهنگ نموده و اقدام به ارائه برق با قدرت سه فاز به تیم ساخت غرفه نمایشگاهی مینمایند و بهتر است اگر شما دستگاه هایی که نیاز به برق با قدرت سه فاز دارد یک مسئول برق نیز با خود به نمایشگاه منتقل نموده تا در زمان ساخت غرفه های نمایشگاهی و غرفه نمایشگاهی شما حضور پیدا کرده و دستگاههای شما را همزمان اگر نیاز به نصب دارند نصب نموده و برق آنها را نیز متصل نماید

نجاری غرفه نمایشگاهی

گروه نجاری و ساخت غرفه نمایشگاهی پیشتر سازه را طبق نقشه فنی و دیتیل و ابعاد دریافتی از واحد طراحی غرفه نمایشگاهی  تهیه و جهت اسمبل به محل نصب غرفه نمایشگاهی انتقال خواهد داد.

در این مرحله سازه هایی که در مرحله ساخت غرفه نمایشگاهی در کارگاه نجاری شرکت پیمانکار آماده جهت حمل و نصب در نمایشگاه به داخل سالن منتقل می‌گردد و توسط تیم ساخت غرفه و یا همان تیم نجاری شروع به چیدمان که ابتدا عموماً از دیوار قرص برای غرفه هایی که به دارای دیوار هستند شروع می گردد و سپس به سازه هایی که به غرفه نصب می شوند نیز ادامه پیدا می کند تا به انتهای بحث ساخت غرفه در مرحله نجاری نمایشگاهی نزدیک گردد مومن صلاح بر این است که تیم‌های نجاری یا همان ساخت غرفه �ر نجاری خود را به پایان برسانند و بعد از آن تیم حاضر شده و اقدام به تکمیل یا شروع کردن مرحله آستر زدن و بعد رنگ رویه و سمباده بنماید و کار ساخت غرفه نمایشگاهی را همزمان جلو ببرند ولی در زمان‌هایی که تیم ساخت غرفه از زمان نرمال نمایشگاهی خود برق است بهترین گزینه همکاری همزمان تیم برقکاری غرفه نمایشگاهی نجاری غرفه نمایشگاهی و نقاشی غرفه نمایشگاهی با یکدیگر می باشد که این موضوع به مدیریت شخص ناظر و مسئول غرب در نمایشگاه به صورت مستقیم ارتباط دارد.


طراحی غرفهطراحی غرفه نمایشگاهیطراحی غرفه نمایشگاه 


مهمترین مراحل نظارت بر مرحله نجاری به شرح ذیل می باشد.
  1. اجرای دقیق ابعاد سازه بر روی کف غرفه نمایشگاهی .
  2. مرتب و بدون اشکال بودن اسمبل سازه بصورتی که درز ها و شکاف ها با کمترین حد ممکن انجام پذیرد.
  3. تراز بودن سازه ها در این مرحله بسیار مهم بوده زیرا پس از مونتاژ و محکم کاری تغییر حالت دادن اجزا غرفه نمایشگاهی به تمامی سازه خسارت وارد خواهد نمود .
  4. چک کردن استحکام اتصالات غرفه نمایشگاهی . 
  5. مهار دیوارهای غرفه نمایشگاهی به این شکل که دیواره ها اصلا نباید حرکت داشته باشند زیرا هم باعث ترک خوردن اتصالات و نقاشی خواهد شد و ضمنا ناپایداری دیواره ها از مهمترین عوامل نقض موارد فنی می باشد و شامل پرداخت جریمه خواهد شد.
  6. زمان بندی شروع و تحویل این مرحله بسیار حایذ اهمیت می باشد.
  7. در این مرحله مسئول برق رسانی و روشنائی غرفه همزمان و با هماهنگی گروه نجاری ساخت غرفه  می تواند سیم کشی و مراحل سوراخ کاری جهت نصب اقلام روشنائی را انجام دهد.
  8. زیبا سازی اطراف غرفه(این مرحله جهت هماهنگ سازی و یکنواختی غرفه ها صورت میپذیرد.بر این اساس که غرف هایی که ارتفاع بالاتری دارند باید پشت کار سازه را بصورت یکدست و صاف و رنگ آمیزی شده تحویل دهند)

نکاتی که باید در مرحله نجاری غرفه نمایشگاهی در نظر بگیریم این است که بعضی مواقع شما نمی توانید به دلیل وجود کف ناصاف در سالن و نامناسب بودن زیر سازی سازه تمامی درس های غرفه را به صورت کامل از بین ببرید در این مورد بهتر است که ناظر غرفه نمایشگاهی در زمان عملیات ساخت غرفه سعی بر این روایت که با همکاری تیم نجاری غرفه نمایشگاهی حداقل درزها در غرفه مشاهده بگردد و با این موارد بهتر است که به ناظر غرفه و تیم نجاری ساخت غرفه نمایشگاهی به همزمان با یکدیگر و با هماهنگی یکدیگر نقش را به صورت مداوم قوم بررسی نمایند تا مبادا اشکال و ایرادی در کار پیش آید و باعث گردد که تیم و نجاری غربی نمایشگاهی به مشکل بخورد چرا که اگر در کار در این موارد مخصوصاً و همیشه در بحث غرفه سازی نمایشگاهی اگر شما به مشکل بخورید که بخواهید سازه را مجدداً بشکافید و دوباره به یکدیگر بدوزید در مرحله ساخت غرفه نمایشگاهی باعث به تعویق افتادن کار تیم اجرایی شما می گردد و باعث می شود که شما از برنامه زمانی خود عقب بمانید بر این مرحله پیشنهاد می گردد که تیم برقکاری غرفه نمایشگاهی در محل حاضر باشد تا در صورت نیاز قسمتهای ویترین ها و سازها را �راخکاری و سیم‌کارت کشی بنماید


قیمت غرفه سازیقیمت ساخت غرفهقیمت غرفه سازی نمایشگاه


نقاشی و رنگ آمیزی

پس از اتمام مرحله نجاری غرفه نمایشگاهی و ساخت غرفه شروع عملیات نقاشی صورت میگیرد که به شرح ذیل می باشد.

  1. بتونه کاری و رفع درزهای نجاری سازه
  2. سمباده کاری
  3. آستر کردن کار
  4. لکه گیری
  5. سمباده کاری
  6. رنگ کاری مرحله دوم
  7. رنگ آمیزی غرفه (حضور نماینده غرفه دار جهت تهیه و انتخاب رنگ در این مرحله ضروری می باشد)

تیم نقاشی غرفه نمایشگاهی همانگونه که در قبل از این موضوع نیز با اشاره شد بهتر است که پس از پایان عملیات ساخت غرفه نمایشگاهی یعنی پس از اتمام سازه غرفه و نصب غرفه درمحل اقدام به حضور در محیط غرفه بن مایعات و سپس به انجام مراحل مربوط به کار نقاشی غرفه نمایشگاهی خود بپردازد در سلایق مختلف تیم‌های نقاشی غرفه نمایشگاهی عموماً یک چیز مشترک است و آن این است که همگی آنها در ابتدای کار در همان مرحله نخست این ساخت غرفه نمایشگاهی اقدام به ستر غرفه خود می نماید اگر تیم نقاشی غرفه نمایشگاهی یک تیم حرفه‌ای باشد قطعاً با الهام از طرح غرفه نمایشگاهی که در مرحله طراحی غرفه و توسط تیم طراحی غرفه نمایشگاهی به آنها تحویل داده شده زیرسازی های رنگ های خود را بر اساس آن آماده سازی می کنند تا بتوانند راحت‌تر در پایان کار به نتیجه برسد بعد از مرحله ها سر زدن عموماً کاربر بتونه زدن و درزگیری غرفه نمایشگاهی آغاز می‌گردد که تیم نقاشی غرفه نمایشگاهی پس زدن بتونه نسبت به سمباده زدن و ‌گیری یا در واقع رنگ روی زدن اقدام نمود و بعد از آن نیز پس از اتمام تمامی مراحل کاری تیم ساخت غرفه نمایشگاهی یعنی تیم نجاری غرفه و مراحلی از سوراخ کاری و برشکاری و کنده‌کاری تیم برقکاری غرفه اقدام به تکمیل کار و در واقع رنگ رویه غرفه و رنگ بندی غرفه نمایشگاهی می نماید پس از تکمیل تمامی کارهای غرفه یعنی نصب بنرها و مسائل باکس ها و هالوژن ها و تمامی نوشتار تیم برقکاری و سیم نقره جاری که کار خود را تمام کردند تیم نقاشی غرفه نمایشگاهی مجدداً نسبت به لکه‌گیری و تکمیل کار اقدام و به تحویل کار اقدام می‌شود.

در مجموع تیم نقاشی غرفه نمایشگاهی در عملیات‌های ساخت غرفه نمایشگاهی می شود گفت آخرین تیم و آخرین افرادی هستند که از غرفه خارج شده و کار را به دست تیم نظافت و غرفه آرایی کارفرما یاتیم غرفه سازی نمایشگاهی می‌سپارند.


غرفه سازی نمایشگاه تهران غرفه سازی در تهران


 نصب و نظافت و تجهیزات

نجاری:نصب چاپ ها بر روی لایت باکس ها و نصب قفل و غیره و در صورت نیاز نوارهای دور کف سازه

     نقاشی:
  1. رفع تمامی لکه های ایجاد شده و ترک های احتمالی پس از نصب چاپ ها و نوارهای کف سازه
  2. تحویل مقداری از تمامی رنگهای استفاده شده در سازه
  برق کار:
  1. نصب هالوژن ها و اقلام روشنائی
  2. چک کردن اتصالات و قطع و وصلی تمامی انشعابات اقلام روشنائی
 نصب استیکر : نصب استیکر ها و چاپ های کاغذی

این مرحله جزو مراحل میانی کار هم می‌تواند انجام بشود که به تجربه ناظر غرفه نمایشگاهی و تیم ه نمایشگاهی برمی‌گردد در واقع می‌توان گفت که می‌تواند این مرحله را از پایه در مرحله طراحی غرفه های نمایشگاهی برنامه ریزی نمود و شخصی که کار طراحی غرفه را انجام می‌دهد می‌تواند طوری کار کند که عملیات نصب نوشتار غرفه در میانه کار سایر افراد به انجام برسد و یا اینکه به پس از پایان تمامی کارها و در آخرین کار نسبت به نصب نوشتار قرص و چاپ های کاغذی غرفه اقدام شود.

    نظافت غرفه

از قدیم گفتن کار را که کرد آن که تمام کرد در واقع اگر بخواهیم به این مساله در زمان ساخت غرفه نمایشگاهی پردازیم به این نتیجه می‌رسیم که کار غرفه های نمایشگاهی را تیم نظافت غرفه نمایشگاهی به پایان می رساند و به مسئول غرفه و یا ناظر ساخت غرفه در نمایشگاه تحویل می نماید و بعد از آن مسئول و ناظر ساخت غرفه اقدام به چک کردن تمامی مسائل مربوط به غرفه سازی خود کرده و اقدام به تکمیل و تحویل کار به کارفرما می نماید

  چیدمان تجهیزات غرفه و نظافت نهایی

در حین و یا پس از عملیات نظافت غرفه نمایشگاهی اقدام به چیدمان میز و صندلی و لوازم جانبی در غرفه نمایشگاهی میشود که عموما این کار توسط افراد و یا تیم‌هایی که اقدام به اجاره تجهیزات نمایشگاهی می‌نمایند انجام می‌شود و خارج از کار تیم غرفه سازی و یا همان تیم ساخت غرفه نمایشگاهی می باشد باز هم تیم طراحی غرفه در زمان انجام عملیات طراحی غرفه نمایشگاهی می تواند کاری کند که این کار نیز سرعت ببخشد و جنیان کارهای دیگر به نتیجه برسد ولی بهتر است که کار چیدمان لوازم در آخرین مرحله کار انجام شود و غرفه فاقد هرگونه کثیفی و گرد و خاک باشد و سپس از لوازم جانبی در غرفه نمایشگاهی چیده و نصب گردد.


غرفه سازی ارزانساخت غرفه ارزانغرفه سازی نمایشگاهی ارزان


0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *