ماجرای تعطیلی نمایشگاه بین المللی تهران

نمایشگاه تهران تعطیل شد

این روزها هیچ کس نگاهی درست به نمایشگاه و وابستگان آن نمیکند ؟؟!!

صنعت نمایشگاهی یکی از صنایع به واقع مظلوم واقع شده در دوره کرونا می باشد که به دلیل نگاه تبعیض آمیز و همچنین به دلیل گمنام بودن این صنعت نمایشگاهی و به دلیل اینکه شاید مسئولین می دانند چه تعداد انسان و خانواده از سر این سفره نان می‌برند و چه تعداد آدم در این صنعت مشغول می باشند آن را مانند مرغ عزا و عروسی گرفته و در همه جا سر می برند شاید اگر نمایشگاه ها را با خیلی از جاهای دیگر در مقایسه کنیم می‌توان گفت نمایشگاه ها حیاط خلوت خیلی از مکان هایی می باشند که این روزها به راحتی در حال فعالیت می باشند و هیچ کس آنها را نمی‌بینند شاید می توان گفت نمایشگاه بین المللی با این حجم کاهش پیدا کرده شرکت‌کنندگان و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه دیگر نرم گذشته دارد به تعداد گذشته بازدیدکننده در آن حضور خواهد داشت و نه و تعداد گذشته شرکت کننده همچنین با این فضای بازی که در نمایشگاه حضور دارد و همچنین با تعداد کل شرکت کنندگان می توان گفت که نمایشگاه یکی از محیط‌های امنیتی است که در زمینه مبارزه با کرونا می توان آنها باز نگاه داشت.


غرفه سازیغرفه سازی نمایشگاهیغرفه سازی نمایشگاه


غرفه سازی نمایشگاه بین المللی تهران

 اگر میشد رسانه ای وجود داشت یا روزنامه ای که از سوی انتشاری وجود داشت که صدای این صنعت مظلوم را به گوش همگان می‌رساند شاید کسی باور می‌کرد که تعطیل کردن نمایشگاه به خیلی از افراد لطمه خواهد زد و خیلی از مشاغل و کسب و کارهای وابسته به این صنف را از بین خواهد برد.

نمایشگاه و صنعت نمایشگاهی سکوی پرشی برای امر صادرات و همچنین گسترش تولید در کشور می‌باشد در سالی که شعار آن جهش تولید می باشد شاید نبوده نمایشگاه و همچنین نبود شرکت کنندگان در نمایشگاه کمی این شعار را نیز زیر سوال ببرد که واقعاً نمایشگاه در جهشی تولید و همچنین جهش اقتصادی کشور و همچنین جهش صادراتی خیلی از شرکت ها که به عنوان شرکت کننده در نمایشگاه حضور پیدا کرده و یک غرفه نمایشگاهی اجاره می‌کنند تاثیرگذار می‌باشد.

در همین راستا با دوستانی و همچنین مسئولین نمایشگاه بین المللی نیز مصاحبه‌هایی کردند که در آن گلایه دل شرکت های غرفه سازی نمایشگاهی و سایت دارها و همچنین شرکت‌های مجری و برگزار کننده نمایشگاه ها در آن حضور داشته و در آن به این باور هستند که اگر نمایشگاه ها را با رعایت پروتکل بهداشتی مانند نمایشگاه در و پنجره که برگزار شد و یا نمایشگاه‌های جانبی دیگر برگزار کنیم به مشکلی بر نخواهیم خورد و اگر به جای این همه تبلیغات منفی و همه بر سر نمایشگاه و همه بر سر فضایی که می توان کنترل رفت و آمد را در آن انجام داد و همچنین در آن می‌توان پروتکل های بهداشتی و در آن به راحتی رعایت کرد پنبه توان نمایشگاه ها را برگزار کرد و هم بتواند در پیشرفت اقتصادی کشور نقش داشت.


طراحی غرفهطراحی غرفه نمایشگاهیطراحی غرفه نمایشگاه 


اگر نمایشگاه را در کنار فضاهایی مانند مترو و یا اتوبوس شهری و یا تاکسی و یا حتی بازارتهران قرار بدهیم و اگر حجم افرادی که در نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند را در مقایسه با حجم افرادی که در این مکان ها حضور دارند قرار دهیم و به واقع به این نتیجه خواهیم رسید که نمایشگاه و صنعت نمایشگاهی بسیار بسیار مظلوم واقع شده در در نگاه مسئولین امر نظر زمینه کنترل این ویروس منحوس.

در ادامه به بخشی از مصاحبه هایی که مسئول این نمایشگاه و یا دوستان ما و مسئولین انجمن غرفه سازی تهران به آن پرداخته اند اشاره می کنیم.


ماجرای تعطیلی نمایشگاه بین المللی تهران/ مدیرعامل نمایشگاه: پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردیم


پس از ابلاغ فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران مبنی بر ممنوعیت برگزاری هر نوع نمایشگاه در تهران که منجر به برگزار نشدن چهارمین نمایشگاه تخصصی امسال شد، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی اعلام کرد که این تصمیم بدون کار کارشناسی انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاهها و به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از شیوع ویروس کرونا از اواخر بهمن سال ۹۸ و لزوم تعطیلی برخی مشاغل و فعالیت‌های اجتماعی در راستای جلوگیری از شیوع گسترده‌تر این بیماری، به مرور  شاهد بروز مشکلات عدیده اقتصادی برای اقشار و مشاغل مختلف به خصوص اقشار پایین درآمدی شدیم،  تا جایی که بعد از کنترل نسبی این ویروس در اردیبهشت ماه امسال به ناچار مشاغل مختلف باید بازگشایی می شد لذا با اعلام و مجوز ستاد ملی کرونا و براساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مشاغل مختلف یکی پس از دیگری آغاز به کار کردند و پیرو آن جلسات مختلف کاری در سازمان‌ها و نهادهای مختلف دولتی و خصوصی  برگزار شد و ترددهای شهری نیز روز به روز افزایش یافت.

 حتی طرح ترافیک نیز علی‌رغم مخالفت‌های بسیار صریح کارشناسان بهداشتی و شهری به اجرا درآمد و خلاصه اینکه شرایط کشور تقریباً پس از دو ماه تعطیلی نسبی از اواخر اردیبهشت‌ماه امسال به حالت عادی درآمد تا جایی که ترس بسیاری از مردم نیز از ابتلا به ویروس کرونا  کم شد  و رعایت بسیاری از اصول بهداشتی و پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از این بیماری برای اغلب مردم به یک شوخی تبدیل شد.

در این بین نمایشگاه بین‌المللی تهران نیز یکی از فعالیت‌های اقتصادی بود که کار خود را به مانند سایر مشاغل پس از چند ماه تعطیلی با رعایت چهار پروتکل بهداشتی و براساس اخذ مجوز لازم از ستاد ملی کرونا در اواخر خرداد ماه با برگزاری یک نمایشگاه تخصصی آغاز کرد.

نمایشگاه تهران تعطیل شد


غرفه سازی نمایشگاه تهران – غرفه سازی در تهران – غرفه نمایشگاهی


به گفته مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، برگزاری نمایشگاه‌ها در دوران شیوع کرونا براساس یکسری اصول و قواعد بهداشتی تأیید شده از سوی ستاد ملی کرونا انجام می‌شود و یکی از اقدامات اساسی برای برگزاری این نمایشگاه‌ها، ممنوعیت بلیط‌فروشی و ممنوعیت بازدید عموم و برگزاری کاملاً تخصصی نمایشگاه‌ها در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است.

 * خسارت ۳۱۰ میلیارد تومانی صنعت نمایشگاهی

 بهمن حسین‌زاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی پیش از این به خبرگزاری فارس اعلام کرده بود که  تعطیلی سه ماهه نمایشگاه بین المللی در دوران شیوع ویروس کرونا ۳۱۰  میلیارد تومان به صنعت نمایشگاهی کشور خسارت وارد کرده است.

 وی همچنین بیان داشت: با تعطیلی صنعت نمایشگاهی، فعالیت شغلی حدود ۳۳ هزار فعال نمایشگاهی به مخاطره افتاد.

 اما همانطور که اشاره شد با بازگشایی مشاغل مختلف براساس پروتکل‌های بهداشتی که تقریباً هیچ تضمین و نظارتی در مورد رعایت آنها وجود ندارد، نمایشگاه نیز به مانند سایر مشاغل  فعالیت خود را آغاز کرد و از ۲۴  خردادماه امسال تاکنون سه نمایشگاه به صورت تخصصی و بدون بازدید عمومی و البته بنا به گفته مدیرعامل این نمایشگاه، براساس رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار کرد و مقرر بود تا در ۹ مرداد نمایشگاه چهارم را برگزار کند.


غرفه سازی ارزانساخت غرفه ارزانغرفه سازی نمایشگاهی ارزان


 گفتنی است، با توجه به شرایط بد اقتصادی کشور و فشار ناشی از تحریم‌ها و لزوم توسعه تولید و صادرات، تعطیلی بسیاری از مشاغل تقریباً امکان‌پذیر نیست، چنانچه حسین مدرس خیابانی سرپرست فعلی وزارت صمت در ابتدای امسال که کرونا همه را غافلگیر کرده بود و وی  در سمت قائم مقامی وزارت صمت بود ، علی‌رغم تعطیلی بسیاری از مشاغل مانع از ادامه فعالیت‌ واحدهای صنعتی و تولیدی نشد و در پاسخ به برخی از انتقادهای مطرح شده در همان زمان اعلام کرد که در سال جهش تولید نباید انتظار داشت که فعالیت‌های صنعتی و تولیدی متوقف شود.

 * عدم برگزاری چهارمین نمایشگاه تخصصی در سال جاری

 همانطور که اشاره شد، پنج‌شنبه هفته گذشته ۹ مرداد ۹۹ موعد برگزاری چهارمین نمایشگاه تخصصی سال جاری در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های تهران  با عنوان نمایشگاه مواد شوینده و پاک‌کننده بود که مسئولین نمایشگاه با ممنوعیت برگزاری آن مواجه شدند.

 حسین زاده در این رابطه به فارس گفت:  در پی ابلاغ زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران مبنی بر ممنوعیت برگزاری هر نوع نمایشگاه و تجمعات در تهران،  نمایشگاه مواد شوینده  برگزار نشد.

 * خسارت ۲۰ میلیاردی بخش خصوصی از عدم برگزاری نمایشگاه مواد شوینده

 وی اظهار داشت: اعلام ناگهانی و هیجانی  برای عدم برگزاری نمایشگاه مذکور در حالی که تمام اقدامات لازم از جمله غرفه سازی  برای برگزاری این نمایشگاه انجام شده بود، منجر به خسارت ۲۰ میلیارد تومانی به بخش خصوصی شد.


غرفه سازی ارزانساخت غرفه ارزانغرفه سازی نمایشگاهی ارزان


 مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌هایی بین‌المللی تهران با انتقاد از اینکه تصمیم برگزاری نمایشگاه‌ها تصمیمی کارشناسی نبوده و بدون بازدید از نمایشگاه بین‌المللی و شرایط برگزاری نمایشگاه اتخاذ شده است، گفت: ‌در راستای حفظ سلامت مردم، ما نیز نمایشگاه را تعطیل کردیم و نمایشگاه  مواد شوینده برگزار نشد، اما با عدم برگزاری این نمایشگاه چه کسی پاسخگوی خسارت اقتصادی هنگفت به بخش خصوصی است؟

 * نباید چرخ صنعت و اقتصاد را متوقف کرد

 وی با تأکید بر اینکه ما در نمایشگاه بین‌المللی مطیع ستاد ملی کرونا هستیم، بیان داشت: اگرچه این ویروس همه‌گیر شده، اما نمی‌توان چرخ صنعت و اقتصاد را در شرایط فعلی متوقف کرد.

 حسین‌زاده افزود: تاکنون نامه‌ای برای عدم برگزاری نمایشگاه به دستمان نرسیده است.

 وی با اشاره به تدوین پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری نمایشگاه اظهار داشت: پروتکل‌های چهارگانه صنعت نمایشگاهی طی دو ماه کار کارشناسی تدوین و در تیرماه به تأئید وزارت بهداشت رسید و رئیسی معاون وزارت بهداشت آن را ابلاغ کرد.

 حسین‌زاده با اشاره به اینکه فاصله فیزیکی در زمان برگزاری نمایشگاه ها، بین غرفه‌ها رعایت می‌شود و ارتفاع سالن‌های نمایشگاه نیز حداقل ۵ تا ۶ متر است، گفت: ۱۶۰ غرفه در ۱۶ هزار مترمربع ایجاد شده و به  عبارتی به هر غرفه فضایی  ۱۰۰ مترمربع اختصاص می‌یابد.


ساخت غرفهساخت غرفه نمایشگاهیساخت غرفه نمایشگاه 


 وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی با نمایشگاه‌های بهاره متفاوت است، گفت: ‌مسئولان تصمیم‌گیر باید به این موضوع واقف باشند و فرق بین نمایشگاه‌های تخصصی و نمایشگاه‌های بهاره که عموم مردم از آن بازدید می‌کنند را بدانند. امکان بازدید عموم در نمایشگاه‌هایی که به صورت تخصصی برگزار می شود فراهم نیست  و ما بلیط‌فروشی را ممنوع اعلام کرده‌ایم و تنها متخصصان امکان بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی را دارند.

 وی اظهار داشت: ‌استفاده از ماسک و دستکش نیز در حین حضور در فضای نمایشگاه الزامی بوده است شرایط ضدعفونی سالن‌ها و سایر موارد را فراهم کرده ایم.

 * انتقاد از تجمعات مردم در مراکز عمومی بدون رعایت پروتکل های بهداشتی

 وی با انتقاد از اینکه متأسفانه در اقصی‌نقاط شهر شاهد تجمعات مختلف در مراکز خرید هستیم، گفت: بازارها و پاساژها مملو از جمعیت است، حمل و نقل عمومی (اتوبوس و مترو) بدون رعایت ضوابط بهداشتی در حال ادامه فعالیت است، در حالی که هیچ حساسیتی از سوی مسئولان مربوطه در مورد آن وجود ندارد.

 مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌هایی بین‌المللی تهران گفت: ‌ما در راستای حفظ جان مردم مطیع دستورات ستاد ملی کرونا هستیم، اما دستور عدم برگزاری نمایشگاه اخیر که منجر به خسارت هنگفت  اقتصادی به بخش خصوصی شد، بدون بازدید از نمایشگاه و شرایط آن صورت گرفت، در حالی که ما انتظار داشتیم قبل از اعلام ممنوعیت برگزاری نمایشگاه ، بازدید کارشناسی از سوی ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران از مجموعه نمایشگاه انجام می‌شد و اگر مشکلی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشت، آن را به ما اعلام می‌کردند.

 این گزارش می‌افزاید: در حال حاضر اکثر مشاغل در حال فعالیت هستند بدون اینکه واقعاً نظارتی بر نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشته باشد.

 به گزارش فارس،‌ در نانوایی‌ها تجمع مردم و عدم رعایت اصول بهداشتی از سوی نانوایان به وضوح مشاهده می‌شود، در اتوبوس و مترو در ساعات مختلف به خصوص پیک رفت و آمد جای سوزن انداختن وجود ندارد و اگرچه اغلب مردم با زدن ماسک سعی در حفظ جان خود و مصونیت از کرونا را دارند، اما هیچ تضمینی نیست که در همین مترو و اتوبوس به بیماری کرونا مبتلا نشوند.


قیمت غرفه سازیقیمت ساخت غرفهقیمت غرفه سازی نمایشگاه


 پاساژها  و مغازه های پارچه فروشی خیابان مولوی مملو از جمعیت است و مردم به راحتی برای خرید از این اماکن در حال تردد هستند. همچنین مردم در خرید از سوپرمارکت‌ها آزادانه و بدون هیچ‌گونه رعایت اصول بهداشتی و ضدعفونی کردن دست، یخچال را باز و به اجناس مختلف دست می‌زنند و درنهایت کالای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند. شلوغی فروشگاه‌های زنجیره‌ای بیداد می‌کند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای مکان امنی برای خرید نیست.

 حتی وقتی تعطیلی موقتی برخی از مشاغل از جمله آرایشگاه‌ها و… اعلام می‌شود،  مشاهده می شود که برخی از این مراکز بدون توجه به ابلاغیه تعطیلی ستاد ملی کرونا، به فعالیت خود ادامه می‌دهند؛ خلاصه اگر بخواهیم نمونه‌های عدم اصول بهداشتی و مقابله با کرونا را مثال بزنیم بسیار زیاد است و نمونه اخیر آن هم برگزاری کنکور دکتری بود.

 به گزارش فارس، شاید تنها چیزی که از رعایت اصول بهداشتی می‌توان به چشم مشاهده کرده این است که بر روی شیشه هر فروشگاه و مغازه‌ای یک کاغذ با  کد رهگیری، بهداشتی نصب شده که هیچ خاصیتی نیز ندارد ضمن اینکه بر روی شیشه بعضی از مغازه ها نوشته شده بدون ماسک وارد نشوید اما در برخی موارد  خود فروشنده نیز ماسکی بر صورت ندارد.

  خلاصه اینکه با عدم بی‌توجهی به اصول بهداشتی در سطح شهر امروز شاهد شیوع بسیار سریع کرونا در اقصی‌نقاط کشور هستیم و پیک دوم این بیماری به یک معضل بزرگ تبدیل شده، به همین دلیل مسئولان بهداشتی کشور باید به صورت جدی‌تر بر نحوه رعایت اصول بهداشتی و مبارزه با کرونا دقت کنند و از طریق رسانه‌های جمعی و ملی واقعیت‌ها را برای مردم تشریح کنند.

 بر این اساس، اگر مشکلات و مسائل اقتصادی باعث شده تا به نحوه فعالیت بسیاری از مشاغل و رعایت اصول بهداشتی آنها بی تفاوت بود باید گفت نمایشگاه بین المللی نیز یکی از بخشهای اقتصادی کشور است. بنابراین هر گونه تصمیمی در مورد فعالیت و یا عدم فعالیت این بخش مهم اقتصادی باید بر مبنای مطالعات کارشناسی انجام شود تا از هر گونه ضرر و زیان اقتصادی جلوگیری شود.

 با توجه به اهمیت ادامه فعالیت های اقتصادی هر تصمیمی در راستای برگزاری یا عدم برگزاری رویدادهایی مانند نمایشگاه‌ها باید بصورت کارشناسی باشد و اگر هم لازم است نمایشگاه در جهت حفظ سلامت مردم برای مدتی تعطیل باشد اعلام زمان تعطیلی نباید در مقطعی از زمان صورت بگیرد که برای برگزاری یک نمایشگاه هزینه هنگفتی صرف شده باشد و در پی اعلام یک تصمیم خلق الساعه عده ای دچار ضرر و زیان مادی شوند.

 گفتنی است رعایت اصول بهداشتی بخصوصی در شرایط شیوع ویروس کرونا  برای حفظ جان مردم ضروری است  و این مهم بر هیچکس پوشیده نیست اما باید توجه داشت که در شرایط بد اقتصادی ممکن است اعلام برخی تصمیمات فوری خسارت زیادی به مردم وارد کند در حالی که با اعلام به موقع می توان هم سلامت مردم را حفظ کرد و هم از خسارت اقتصادی جلوگیری کرد.


اجاره تجهیزات نمایشگاهیشرکت غرفه سازی غرفه نمایشگاه


رکود اقتصادی کشور از سویی و بی‌توجهی دولت و مسئولان امر نسبت به اهمیت صنعت نمایشگاهی در این روزها دست به‌دست یک دیگر داده تا شرایط را برای ادامه بقای این صنعت روز به روز سخت تر کند.

فعالان صنعت نمایشگاهی که با شیوع ویروس کرونا حدود ۶ ماه است که فعالیت خود را تقریبا به صفر رسانده‌اند همچنان در انتظار حمایت‌های دولت از این صنعت هستند اما تا کنون این غوره به حلوا تبدیل نشده و انتظار به پایان نرسیده است.

اما تبعات این بی‌توجهی و غفلت نسبت به یکی از مهم‌ترین ابزارهای توسعه صادرات که همان نمایشگاه‌ها هستند چه خواهد بود؟ چه آینده‌ای در انتظار صنعت نمایشگاهی و فعالان این حوزه است؟

خبرنگار گسترش نیوز برای دریافت پاسخ این سوالات گفت‌وگویی را با هومن مشایخی، بازرس انجمن صنفی غرفه سازان تهران و یکی از ایده پردازان جوان صنعت نمایشگاهی در کشور ترتیب داده است. صنف بزرگ غرفه سازان به عنوان پر جمعیت‌ترین تشکل نمایشگاهی در کشور این روز‌ها با ضرر و زیان‌های متعددی روبه‌رو است. با گسترش نیوز همراه باشید:


بازرس انجمن غرفه سازان در گفت و گوی اختصاصی با گسترش نیوز مطرح کرد: صنعت بدون تبعیض؛ مهم‌ترین مطالبه نمایشگاهی


مهمترین دغدغه فعالان صنعت نمایشگاهی

هومن مشایخی در ابتدای این گفت‌وگو با بیان اینکه در شرایط کنونی بقای صنفی مهم‌ترین دغدغه فعالان صنعت نمایشگاهی است، تصریح کرد:  هر مجموعه غرفه ساز در طول یک ماه هزینه‌های زیادی را متقبل می‌شود. اکنون حدود ۶ ماه است که  همه درآمدها به صفر رسیده است. بنابراین هر مجموعه نمایشگاهی اگر نتواند این هزینه را تامین کند ناچار به تعطیل کردن شرکت خود خواهد شد. در همین راستا بیشترین دغدغه از دیدگاه من بقای شغلی است. باید نسبت به این موضوع مطالعات و بررسی‌های دقیقی صورت بگیرد.

این کارشناس حوزه غرفه سازی ادامه داد: پس از گذشت ۱۵۰ روز از زمانی که تمام سایت‌های نمایشگاهی کشور به حالت تعطیلی درآمدند در کل استان‌ها شاهد برگزاری تعدادی رویداد تخصصی بودیم که البته همه آنها با انتقادات مختلفی روبرو بوده است. اگر بخواهیم مهم‌ترین مطالبات فعالان حوزه نمایشگاه ها را مورد بررسی قرار دهیم آمارها نشان خواهد داد که برگزاری نمایشگاه‌ها مهم‌ترین مطالبه این فعالان در شرایط کنونی است.

 وی افزود: عدم برگزاری نمایشگاه‌ها موجب شده که نه تنها غرفه‌سازی تحت تاثیر قرار بگیرد بلکه تمام مشاغل جانبی که پیمانکاران زیادی در آنها مشغول هستند به سمت مشاغل دیگر سوق داده شوند. در نتیجه این امر در آینده‌ای نزدیک نمایشگاه‌ها با کمبود نیروی متخصص روبه‌رو خواهند شد. چرا که فعالان صنعت غرفه‌سازی وقتی وارد شغل دیگری می‌شوند که استرس و هیجانات به مراتب کمتری نسبت به غرفه‌سازی دارد عملاً تخصصی که در طول سالیان متوالی حفظ کرده‌اند از صنعت نمایشگاهی خارج خواهد کرد.

بازرس انجمن غرفه سازان در ادامه گفت: دولت باید اجازه دهد که این صنعت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فعالیت خود ادامه دهد و نهایتاً وزارت بهداشت نیز در سطح نمایشگاه‌ها نمایندگانی داشته باشد تا این موضوع را بررسی و رسیدگی کنند. ظاهرا دولت وجود صنعت نمایشگاهی را به نوعی غیر ضروری می‌داند این صنعت مورد ظلم واقع شده است، اگر بتوان پروتکل‌های بهداشتی را در برگزاری نمایشگاه‌ها رعایت کرد چه ایرادی دارد که نمایشگاه‌ها با وجود افراد متخصص و بازدید کنندگان محدود برگزار شوند؟

ستاد کرونا؛ یک سر و هزار سودا

مشایخی در ادامه با اشاره به اینکه رفتار ستاد مقابله با کرونا در قبال فعالیت بازار و ممنوعیت برگزاری نمایشگاه‌ها رفتار تبعیض‌آمیز است، گفت: صنعت نمایشگاهی صنعتی است که چون صدایش به جایی نرسیده مورد ظلم واقع شده است. اگر همین شرایط ادامه داشته باشد متاسفانه آینده خوبی در انتظار صنعت نمایشگاهی نیست و چشم‌انداز زیبایی مقابلمان نخواهیم داشت. متاسفانه شرکت‌های مشارکت کننده مجبور به بازاریابی و بازارسازی هستند و هزینه‌هایی که برای نمایشگاه‌ها کنار گذاشته‌اند را وارد بخش‌های دیگر می‌کنند و این روند موجب می‌شود که نه تنها ما امسال نمایشگاه‌های پر رونقی نداشته باشیم بلکه شرکت‌ها به این تصمیم فکر خواهند کرد که ما اصلاً چرا باید در نمایشگاه‌ها شرکت کنیم؟

مشایخی در ادامه گفت: حتی اگر تمام مسائل و مشکلات مربوط به صنعت نمایشگاهی که تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا به وجود آمده هم در سال آینده حل شود، ما همچنان نمایشگاه‌های کم رونقی را در سال آتی شاهد خواهیم بود.


غرفه سازی با تتریسغرفه سازی با ماکسیماغرفه سازی با اسپیس فریم


غفلت کامل دولت نسبت به صنعت نمایشگاهی

بازرس انجمن صنفی غرفه سازان تهران با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی صنعت توانایی است، بیان کرد: این صنعت توانا اگر ببیند که راه درآمدزایی از یک سو بسته شده است در مقایسه با دیگر اصناف با سهولت بیشتری به سمت مشاغل دیگر تغییر مسیر خواهد داد. این تغییر مسیر موجب می‌شود که هم نیروی متخصص نمایشگاهی کمتر شود و هم در سال‌های آینده برگزاری نمایشگاه‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد. شاید اگر نمایشگاه رسانه‌های اجتماعی قوی داشت و واقعا به عنوان یک صنعت شناخته می‌شد تا این میزان مورد غفلت قرار نمی‌گرفت.

 مشایخی در پایان گفت: درحال‌حاضر کمتر کسی بر مشکلات و دغدغه‌های فعالان این صنعت توجه می‌کند؛ اگر دغدغه فعالان این صنعت در روزنامه‌های پر تیراژ و رسانه‌های پرمخاطب بازتاب داده می‌شد و حجم بیکاری و ضرری که تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا بر این صنعت وارد شد به درستی منعکس می‌شد شاید این موضوع برای دولت نیز بیشتر نمود پیدا می‌کرد و دولت بیشتر در جریان قضایا، اتفاقات و مشکلات این صنعت قرار می‌گرفت.

به دنبال چه میگردید ؟

غرفه سازی پارس سازه افرا

اگر به دنبال یک شرکت با فعالیت تخصصی غرفه سازی نمایشگاهی جهت دریافت خدمات طراحی غرفه نمایشگاهی و ساخت غرفه نمایشگاهی می باشید.

اگر استعلام قیمت ساخت غرفه و یا ساخت غرفه ارزان برای شما مهم است . 

ما شرکت غرفه سازی پارس سازه افرا را به شما معرفی میکنیم :

غرفه ساز نمایشگاه بین المللی تهران و عضو انجمن غرفه سازی تهران ,

این شرکت حرفه ای است در زمینه غرفه سازی با کیفیت بالا 

دارای قیمت غرفه سازی بسیار مناسب و رقابتی 

امکان ارائه خدمات غرفه سازی ارزان و اجاره تجهیزات نمایشگاهی

جهت غرفه سازی نمایشگاه تهران  و دریافت مشاوره غرفه نمایشگاهی  …

میتوانید با  وحید ایزدپور  ۰۰۹۸۹۱۲۵۰۱۲۵۶۷ تماس بگیرید

دیگر خدمات : 

غرفه سازی با تتریسغرفه سازی با ماکسیماغرفه سازی با اسپیس فریم

در پایان :

شاید ما بهترین غرفه ساز تهران نباشیم ولی مطمئن باشید اینقدر خوب و مسئولیت پذیر هستیم که صدها رضایت نامه کتبی از مشتریان دریافت کرده ایم .

 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *